Menu
 

Unknown Unknown Author
Title: ShaiBox gir perfekt barbering
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Prøv verdens første barberhøvel til damer med 6 knivblader. - Shai barberhøvel og 2 barberblader rett hjem i posten. En suveren høvel! D...
Prøv verdens første barberhøvel til damer med 6 knivblader. - Shai barberhøvel og 2 barberblader rett hjem i posten. En suveren høvel!

Dette får du i din første sending
Shai barberhøvel med 2 refillblader

Shaibladene er de samme gode barberbladene som er prøvd av over 100 000 nordmenn allerede, disse er blitt en favoritt blant mange. Aktive kunder har livstidsgaranti på høvelen: Går den i stykker får du en ny av oss!

Essentials Wash & Shave
Essentials er rene produkter beriket med skånsomme ingredienser kombinert med sitrusduft som revitaliserer sjel og kropp. Wash & Shave kan brukes som dusjsåpe og til barbering. Flasken er på 150 ml.

Shower Scrub
En fresh scrub til hele kroppen, perfekt å bruke før barbering.

Shai bikinihøvler
Du får en 3 pack med Shai bikinihøvler, perfekt for å komme til overalt. Høvelen har en stripe med Aloe Vera og E-vitamin for å skåne huden din.

Toalettmappe
En praktisk toalettmappe med glidelås. Perfekt til bruk på badet og på reise.

Du betaler kun for porto og ekspedisjon. Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe i klubben, din eneste forpliktelse er å være medlem i ett år.  
 Gå til tilbudet her
Tilbyder: Zentio AS

Betakaroten

Betakaroten øker fargepigmenter i huden (melanin), og kan derfor bidra til en gylden glød i tillegg til beskyttelse mot solstråler. På grunn av sin fabelaktige evne til å økefargestoffet i hudceller, er betakaroten et svært godt tilskudd for nordisk hud.
 
Top